BIROSISTEMI FRANKO servis tiskalnikov, popravilo tiskalnikov, tiskalniki, tiskalnik, tiskalnik, tiskanje, printer, printerji,


 

Na prvo stran

Izjave strank

Brezplačno

Prenos pogona (Driverji)

 

SERVIS:


Kakor vidite smo servis postavili na prvo mesto. Dober in hiter servis je za nas in naše stranke na prvem mestu! Nenehno učenje in izpopolnjevanje so pogoj za vaše nemoteno delo. Naši šolani serviserji pridejo do vas v roku nekaj delovnih ur. Odzivni čas lahko krajšamo v skladu z dogovorom, da zadostimo vašim potrebam. Veliko vaših težav je mogoče rešiti že po telefonu. Naša telefonska pomoč vam je v pomoč ves čas. Vedno smo opremljeni z zalogo rezervnih delov in potrošnega materiala, zato lahko nastalo okvaro aparata odpravimo v vaših prostorih. V kolikor stroja ne moremo takoj popraviti pri vas, vam za čas popravila pripeljemo v uporabo naš stroj enake zmogljivosti.
Vsak aparat, ki ga vzdržujemo, vodimo v naši evidenci, kar daje nam in našim strankam možnost spremljanja servisnih intervalov, to pa je pogoj za izračun predvidenih stroškov pri vzdrževanju aparata v prihodnjem obdobju.Na opravljeno storitev in vgrajene dele vam dajemo 100% garancijo.Svojim strankam zagotavljamo vso tehnično podporo, hiter in kvaliteten servis, ki vključuje vzdrževanje in popravilo fotokopirnih strojev, multifunkcijskih naprav, telefaksov in tiskalnikov, kupljenih pri nas in konkurenčnih podjetjih.

Tomaž Franko

  • Servis:
  • fotokopirni stroji: analogni fotokopirni stroji, digitalni fotokopirni stroji
  • telefaksi: brizgalni - bubble jet telefaksi, laserski telefaksi
  • tiskalniki: brizgalni - bubble jet tiskalniki, laserski tiskalniki
  • multifunkcijske naprave
  • ostala biro oprema

 

 


BIROSISTEMI FRANKO LJUBLJANA
Servis in prodaja
biro opreme
Murkova 17
1000 Ljubljana

Tel.: 0597 10 224
Faks: 0597 10 225
Mob.: 031/ 547 505

E-mail:
birosistemi.franko@gmail.com


Birosistemi Franko Tomaž Franko s.p.
Murkova ulica 17, 1000 Ljubljana
Tel.:0597 10 224, 031/547 505
Faks:0597 10 225
E-mail: birosistemi.franko@gmail.com
Izdelava:Tomaž Franko